Isten Hozott

MAGAMRÓL


Kiskoromtól kezdve nagyon erős elhivatottságot éreztem a világ jobbá tételére.
Minden lehetőséget megragadtam, ha csak egyetlen kis morzsányival is hozzájárulhattam ahhoz, hogy a világunk jobb hely legyen.

A szívemben mindig is éreztem, hogy az emberi kapcsolatok jobbá tételében van a kulcs az emberiség és a bolygó boldogságához.


Istentől kapott képességem, hogy egy emberrel beszélgetve megkapom az információkat a problémája gyökerével kapcsolatban, illetve annak konkrét megoldását. Ezen tehetségemet használva, a saját életemből merített példákon keresztül hosszú éveken át dolgozom igazi, kézzel fogható megoldásokon minden fájdalmas emberi problémára. Magamért, érted, mindenkiért. 

Az alábbi írásokon közel tíz éve dolgozom, legtöbbet az utóbbi két évben haladtam velük, és még a mai napig javítgatom őket. Rengeteg téma van, fontossági sorrendben töltöm fel őket.

Szabadon terjeszthetőek, a forrás megjelölésével (www.nohpladnas.com).
Ha kedvet érzel hozzászólni, írj és felteszem!
e-mail

Olvasóim véleménye

 


Általában véve minden ember alap problémáját szinte teljesen ugyanannak látom:  az ember túl kevésnek tartja magát, ezért túlkompenzál, majd a másik reakcióját látva úgy érzi, nem szeretik eléggé, ezt is túlkompenzálja, és kialakul az ördögi kör. Már nem tudja eldönteni, hogy meg akarja-e menteni a kapcsolatát, vagy inkább menekülnie kéne.
Azért olyan tragikus ez, mert minden emberben ott lakozik az Igaz Szeretet, a Hős, az Emberfeletti, az Isteni, és ezekkel a képességekkel játszi könnyedséggel  meg tudnánk oldani az összes gondot.A legfontosabb ok, amiért létrehoztam ezt az oldalt, hogy rábeszéljem az embereket, hogy érdemes küzdeni, fáradozni egymásért, a minden emberben a szíve mélyén ott lapuló magány pillanatok alatt örökre feloldható!  Soha többé nem kell bántanunk egymást, és nem lesz többé csalódás és fájdalom. Minden embernek olyan közel van ez az állapot, hogy akár egy szívdobbanásnyi idő alatt elérhetné!

A szerelem érzése hasonlít a legjobban a Mennyországban való létezéshez, Isten ezzel a csodával jutalmazza azt, hogy két ember hajlandó egymásért felelősséget vállalni, és segíteni egymást a haladásban. A világ legcsodálatosabb adománya, és ajándéknak kell felfogni, nem nyűgnek.

Ha éberen szemléljük a szituációkat amik fájdalmat okoznak, láthatjuk, hogy a szenvedéseket mi magunk okozzuk magunknak és a másik embernek. Minden probléma végső soron önmagunkból indul ki. (Nincs ebben ellentmondás, bár furcsának tűnhet hogy ha adódik egy probléma, miért kéne mindkettőnek sajátjáénak érezni a hibát. Később megmagyarázom)

Minden olyan szándék, ami önmagunk jobbá tételére irányul, jobbá teszi a kapcsolatunkat és boldogabbá mi magunkat. Ennyi csak a megoldás. Tegyük jobbá a világot önmagunknak, a szerelmünknek, és az egész emberiségnek!


A továbbiakban ezekről szeretnék írni, a gyakorlati életből merítve a példákat, és kézzel fogható megoldásokkal segíteni. Nem okoskodni szeretnék, hanem ténylegesen jobbá tenni az életet ezen a földön, ami szerintem a szerelmen és a párkapcsolatokon, valamint a család szentségén keresztül érhető el.

Aki szeretne beszélgetni velem, írjon bátran, mindenkinek igyekszem segíteni!
e-mail

Ha otthon béke van és szeretet mindenkinél, a világ sokkal jobb hely lesz.

Ugrás az oldal tetejére


Legyen Ragyogó Jelenlét Minden Pillanatban
Oldódjon fel minden fájdalom, vegye át helyét a szeretet!
Igaz Szerelmet Minden Embernek!e-mail