Olvasóim tapasztalatai és véleménye

 

"HA ezt pár hónappal ezelõtt olvasom akkor ma nem vagyok egyedül....de azért köszönöm..."
APA

"Ez egy roppant tanulságos bejegyzés volt, sokat okultam belõle és ha az ember magába néz látja hogy ezek a dolgok mélyen eltemetve benne õrzõdnek, csak a mai pénz és hatalom sóvár világ ami csak a szexrõl szól kiöli belõlünk a normális moralitást a kapcsolatokban."
Sziszike

"Köszönöm az írásodat,nem is tudod mennyit segítettél ezzel!!Már ki is nyomtattam:)KÖSZÖNÖM!Légyszi irj még,engem érdekel,és szerintem sokakat itt!Puszi neked!"

Lilly

"Ezt most nagyon odatetted :)) Régebb óta célozgatok én itt finoman, most meg írtam egy hosszabb szösszenetet, de te kerek perec leírtad, hogy is van ez :DDDD
Köszönöm a kiegészítést, igen én is erről beszélek. A boldogsághoz nem kell konkrét célpont, elég ha azt tudod MIT akarsz azt nem kell tudnod KIT akarsz :))
Jó volt olvasni a soraidat! Köszönöm, A."

" Igazi szerencse, h itt vagy köztünk, és hogy ezeket a tapasztalatokat most megosztottad Velünk!
Köszönöm...:) Igazán felbecsülhetetlen, amit most leírtál, ha másért nem már azért is megérte megtapasztalnod újra, és újra a tévedéseidet, h másoknak, köztük nekem is, hasznos párkapcsolati, és egyúttal életvezetési tanácsokat adhass!!!
Megőrzöm őket emlékezetemben és szívemben, h megvilágítsák számomra utamat...:))) Szeretettel: Angelgirl "

"Jó írás. Köszönöm. -Bea"

"Tényleg jó írás! Köszi!" Szmörcsi

"Jó írás Amit leírtál, pontosan úgy van. 4 éve ismertem meg a TITKOT , de közel 2 éve alkalmazom sikerrel. Tanítom barátaimat , ismerőseimet. Ők rajtam keresztül látják-tapasztalják, hogy a TITOK létezik és működik. A film pontosan ad meg mindent, de jó ha van egy tanító aki elmagyarázza- leírja azt amit az imént elmeséltél... Bárki lehetsz.. .- bármit megtehetsz.. bármit elérhetsz.. a végét kell látnod, a megoldás majd jön.. Én élvezem a TITOK erejét. " kissherceg

"Nagyon szép,és igaz írás!
El olvasom még 1-szer és vissza térek ide.
Szépséges napot neked addig is:)" SP

"A jellemrajz, amit a reménytelenül szerelmesekről készítettél, telitalálat! Őrültségek, amelyektől azt reméltem, közelebb visznek a szerelmem tárgyához, elég szép számmal sorakoznak az én hátam mögött is." P

"Nagyon hasznos írás!
És nagyon szépen fogalmaztad meg:)
Gratulálok!
Köszönöm hogy megosztottad velünk."

"Nagyon tanulságos és bölcs a bejegyzésed és sajnos( nem sajnos, ki tudja) magunkra ismertem benne."

"Tényleg feldobós a videód!"

"Szívből köszönöm ezt az írásodat:)
Pont erre volt most szükségem.
A félelmeinkkel szembe kell nézni és szembe kell menni,le kell győzni azt."

"Fantasztikusan jó írás! Hetek óta mocorog bennem valami hasonló bejegyzés, de még nem ért be. Már értem miért. A félelmeink átalakítását ennél jobban, érthetőbben nem lehet magyarázni. Köszönöm neked, hogy szavakba öntötted. ölellek"

" Nekem nagyon tetszett az írásod! Sablonkijelentés, de igaz. Olvastam és közben jegyzeteltem. A félelmeink tőlünk függetlenül alakultak ki, mi nem tehetünk róla? Én is így gondolom. Valamikor tanultam, hogy minden félelmünk: tanult, nem velünk született. Ha jól emlékszem, a híres fehér patkányos kísérlet is ezt bizonyítja, bár ennek az ellenőrzését most átugrottam. A humorba ágyazott információkat különösen megjegyzem: "Csakhogy, amint odaérsz, meglátod, hogy az nem is egy kígyó, hanem egy kiszáradt fadarab! Ráadásul remek lesz tüzifának :-)". Erre a példára mindig emlékezni fogok. A félelmek torzítják el a valóságot, de ha bátran szembenézünk velünk, mindegyikről kiderülhet, hogy csak „fadarab”! Meggyőztél. Tökéletesen. "

 

Nagyon köszönöm a visszajelzéseiteket!

 

Ugrás az oldal tetejéreLegyen Ragyogó Jelenlét Minden Pillanatban
Oldódjon fel minden fájdalom, vegye át helyét a szeretet!
Igaz Szerelmet Minden Embernek!e-mail