A Vonzás Törvényének miértjei

Miért nem sikerül..

Mindenki tapasztalta már, hogy milyen könnyű bevonzani az egyszerűbb dolgokat, és milyen lehetetlenség azokat, amiket igazán szeretnénk.
Láttuk a Titok című filmet, amiben elmagyarázzák, hogy mit hogyan csináljuk. De ez csak fél magyarázat, ami pont elég ahhoz, hogy mindig legyen parkolóhelyünk, vagy bevonzzuk a véletleneket.
Az igazán fontos dolgoknál meg sem közelíti a valóság, amit szeretnénk.. így viszont mi értelme a vonzásnak?

Hogyan vonzzuk be a számunkra legfontosabb dolgokat?

A válasz POFON EGYSZERŰ.
Ugyanúgy elindul a folyamat, elkezd megvalósulni, csakhogy mi magunk állítjuk le. Egy óriási kéréshez óriási változások kellenek.

Végig kell néznünk, ahogy a véletlenek szépen sorra rombolják porrá az életünket, elvesznek számunkra fontos dolgokat, személyeket, látszólag az ég a nyakunkba szakad.. a hely elkészült, jöhet az új, a nagyobb, szebb, jobb.. de idáig már nem szoktunk eljutni.

Amint elkezdett rommá dőlni az életünk, azonnal pánikba esünk és visszavonzzuk a régi állapotokat.

Bármit létre tudunk hozni, BÁRMIT.
De ahhoz elég erősnek kell lennünk, rezzenéstelenül elviselni, ahogy minden, amit eddig felépítettünk magunknak, omladozni kezd körülöttünk. Mosolyogva, pozitívan, tudatában kell lenni annak, hogy most minden rossz azért van, mert jön helyére az, amit kértünk.
Ezt szinte lehetetlen..

 

...ahogy kezdenek történni a számunkra kellemetlen események, az energiánk fogyni kezd, a kedvünk egyre rosszabb lesz, és elfelejtjük, hogy miért történik mindez.. és kérdezgetjük „miért történik ez velem?” „miért pont velem?”

Elkezdjük minden energiánkkal „helyre hozni” a dolgainkat, visszaállítani pontosan oda, ahol eddig volt.
Mérhetetlen HIT és TUDATOSSÁG kell ahhoz, hogy ezt végig csináljuk.

Szinte emberfeletti erőre és kitartásra van szükség.

Minél nagyobb dolgot szeretnénk, annál nagyobb lesz a változás.

Például, ha gazdagságot szeretnénk, lehet, hogy előtte el kell szegényedjünk, hogy a dolgokat máshogyan szemlélve, új elhivatottsággal , elszántsággal, tetterővel kezdjünk neki a dolgokhoz.
De amikor váratlanul kirúgnak a munkahelyünkről, és hiába adjuk be az önéletrajzunkat mindenhová, elutasítanak, és ráadásul nagyobb összegű számla érkezik a vártnál, a telefonunkat pedig elveszítjük, na akkor kitartani és azt mondani „semmi vész, ez azért van hogy helyet adjon a gazdagsághoz, amit elkezdtem bevonzani”, ez szinte lehetetlen feladat.

Vagy a másik gyakori témakör, párkapcsolat. Szeretnénk boldog párkapcsolatot magunknak? Lehet, hogy a kérés úgy hangzott el „legyen jobb a kapcsolatunk Gézával”, és ezért másnap Géza hirtelen visszautasíthatatlan állásajánlatot kap Üzbegisztánban. Ha nincs bennünk elég HIT, hogy ez azért történt, mert a kérés elindult megvalósulása útján, akkor azon kaphatjuk magunkat, hogy ezerrel vonzzuk be hogy az esemény ne következzen be.

 

Hát ezért..


Ami a Titokból kimaradt:

1- HIT: vagy elhiszed, hogy a vonzás működik, és kitartasz bármi történjen is, vagy el se kezdd.. elkezdeni bevonzani és aztán nem hinni benne a legnagyobb ostobaság

2- nem teljesen a „kimondott szavak” szoktak megvalósulni, hanem az az érzés, amit közben a szívedben érzel. Ha félelmet vagy szorongást érzel miközben a „milliomos akarok lenni”-t ismételgeted, akkor azt a szorongásos állapotot vonzod be, amit akkor éppen érzel (ami mellesleg a szegénységtudat –tehát szegénységet vonzol pedig a szavak mások voltak!)

3- a kettes pontból következik, hogy a tudatalattid kitisztítása nélkül (tehát, hogy pontosan TUDD mit érzel és miért) nem tudsz olyan dolgokat bevonzani, ami erős érzelmi töltéssel bír az életedben
Rendben kell lenned önmagaddal, befelé figyelve pontosan feltérképezni önmagad..

a Delphoi jósda bejáratánál az üzenet teljesen világos "Gnóthi szeauton"- Ismerd meg önmagadat!


Érdekes, hogy ha ezt teljesen meg tudod valósítani és tökéletes összhangba kerülsz magaddal és az Univerzummal, már nem lesz semmi amit be akarnál vonzani és mégis minden a legtökéletesebben alakul.. erre kéne inkább törekedni, nem a listákkal, amikre a vágyainkat írjuk fel.


Ugrás az oldal tetejére


Legyen Ragyogó Jelenlét Minden Pillanatban
Oldódjon fel minden fájdalom, vegye át helyét a szeretet!
Igaz Szerelmet Minden Embernek!e-mail